Speaker

FÖRELÄSNING

Therése Neaime berättar fängslande i föreläsningen “Från dröm till verklighet” om sin entreprenöriella resa. En högst personlig föreläsning som växlar mellan skratt och allvar och inte lämnar någon oberörd. Från uppväxten med utanförskap till karriären som elitidrottare, dansare och sångerska.

Om karriären i USA och Mellanöstern och om utmaningarna som artist, låtskrivare och skivbolagsdirektör samt hur man får ihop livspusslet som ensamstående mamma. En föreläsning med många överraskningar och en djupt inspirerande livssyn om hur allt är möjligt.

Therése har spelat för trupper i Afghanistan, varit dansstjärna i USA och representerat svenska UD i Egypten. Under 2012 blev Therése utnämnd till brandambassadör för Volkswagen i Mellanöstern samt prydde omslaget till det internationella magasinet Arabian Woman – utnämnd som förebild för starka kvinnliga entreprenörer.

Ämnen som berörs i Therése föreläsning:
utanförskap, ett ben i två kulturer, sorgbearbetning, våga satsa på din dröm, entreprenörskap/eget företagande och livet som ensamstående.

Klicka på bilden nedan för att öppna produktbladet.